Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Mooie kantoorruimte + loods + parkeren te huur Oud-Beijerland

Geplaatst op 15 May. 2019, 13:12:53 Bieden
Mooie kantoorruimte + loods + parkeren te huur Oud-Beijerland
Bedrijfsruimtes | Te Huur Mooie kantoorruimte + loods + parkeren te huur Oud-BeijerlandBedrijfsruimtes | Te Huur Mooie kantoorruimte + loods + parkeren te huur Oud-BeijerlandBedrijfsruimtes | Te Huur Mooie kantoorruimte + loods + parkeren te huur Oud-BeijerlandBedrijfsruimtes | Te Huur Mooie kantoorruimte + loods + parkeren te huur Oud-BeijerlandBedrijfsruimtes | Te Huur Mooie kantoorruimte + loods + parkeren te huur Oud-BeijerlandBedrijfsruimtes | Te Huur Mooie kantoorruimte + loods + parkeren te huur Oud-BeijerlandBedrijfsruimtes | Te Huur Mooie kantoorruimte + loods + parkeren te huur Oud-BeijerlandBedrijfsruimtes | Te Huur Mooie kantoorruimte + loods + parkeren te huur Oud-BeijerlandBedrijfsruimtes | Te Huur Mooie kantoorruimte + loods + parkeren te huur Oud-Beijerland

Omschrijving
  • Bieden
  • 15 May. 2019, 13:12:53
  • 138 x

Een fraaie, representatieve en multifunctionele kantoorruimte van circa 130 m2 (netto) gelegen op de begane grond (44 m2) en de eerste verdieping (circa 86 m2) en een loods gelegen op de begane grond van circa 46 m2 netto (bereikbaar vanuit het kantoordeel, elektrische overheaddeur en aparte loopdeur, epoxy gecoate betonnen vloer) 

Eventueel kunt u circa 20 m2 van de kantoorruimte op de begane grond gebruiken als extra magazijn, waardoor u in totaal 67 m2 opslagruimte heeft.

U heeft 4 parkeerplaatsen op eigen terrein. Maar het is mogelijk om nog 3 extra parkeerplaatsen bij te huren.

Uitstraling: 
Het representatieve pand is aan de voorzijde en een deel van de zijkant voorzien van fraai metselwerk dat het pand een statige en zakelijke uitstraling geeft. De grote raampartijen (van vloer tot aan het plafond) geven het pand zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant een frisse, eigentijdse en moderne look. Daarnaast heeft het pand door de raampartijen veel lichtinval. 

Begane grond: 
Entree, hal, kantoorruimte van circa 20 m2, toilet, pantry. Tevens HR-ketelruimte/kleine opslagruimte. De benedenverdieping is geheel voorzien van laminaat en een zwevend plafond met energiezuinige verlichting. 

1e Verdieping: 
86 m2 vrij in te delen kantoorruimte. Er is een apart afsluitbare serverruimte/magazijn. Op diverse locaties zijn stopcontacten en data-contacten aanwezig. De gehele ruimte (zowel 1e verdieping als op de begane grond is voorzien van laminaat, een zwevend plafond, energiezuinige verlichting en centrale verwarming). Op de 1e verdieping is ook airconditioning aanwezig.

Perceel: 
Het betreft een perceel van 439 m2 eigen grond, waarbij recht van overpad voor achtergelegen buren geldt. 

Ruime parkeergelegenheid: 
Vlak voor het pand zijn 4 parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd. Tevens is er voldoende plaats voor fietsen te stallen. 

Ligging en bereikbaarheid: 
De bereikbaarheid per auto is uitstekend. De randweg en provinciale weg sluiten snel aan op Rijksweg A29 (Rotterdam-Zierikzee-Roosendaal). Reisduur tot aan de Rijksweg circa 10 minuten. 

Via de “Ring rond Rotterdam”(rijkswegen A15/A16/A20) heeft u een snelle aansluiting op de belangrijkste autowegen die u met de rest van Nederland verbinden. 

Voorzieningen: 
- Airconditioning bovenste verdieping (koelen en verwarmen) 
- Alle ruimtes (inclusief loods) hebben centrale verwarming 
- Alarminstallatie met bewegingsalarm, brandalarm, aangesloten op Alarmcentrale 
- Camerabewakingssysteem 
- Beide verdiepingen voorzien van laminaat en zwevend plafond inclusief verlichting 

Huurprijzen & voorwaarden

De huurprijzen zijn:
* € 1.650,- excl. btw per maand voor het gehele pand (kantoor 130 m2 netto en loods 46 m2) inclusief de 4 daarvoor liggende parkeerplaatsen. 
* € 100,- excl. btw per maand voor 3 extra parkeerplaatsen aan de zijkant

Huurprijs is inclusief: 
- jaarlijks onderhoud en keuring CV-ketel 
- jaarlijks onderhoud en keuring overheaddeur 
- jaarlijks onderhoud en keuring alarmsysteem 
- jaarlijks onderhoud en keuring brandblussers en brandhaspel 
- jaarlijks onderhoud en keuring airconditioning 
- 2 x per jaar onderhoud buitenterrein (onkruidverwijdering etc.) 

Huurprijs is exclusief gas, water, licht, telefonie en internet (hiervoor dient de huurder zelf contracten af te sluiten) 

Minimale huurperiode: 
Minimale huurperiode is 36 maanden, met een opzegtermijn van 6 maanden. Start huurperiode in onderling overleg, maar kan binnen 4 tot 6 weken. 

Er dient een borgsom te worden afgegeven van 2 maanden huur. Deze borgsom zal na de huurperiode gerestitueerd worden.

Meer informatie en foto’s? Kijk dan op hurenbedrijfsruimte .nl of neem direct contact op via 06-11537906

Website

Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?