Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Uw droomhuis onder de zon bij Alicante

Geplaatst op 29 Dec. 2018, 09:36:14 € 179.950,00
Uw droomhuis onder de zon bij Alicante
Buitenland Uw droomhuis onder de zon bij AlicanteBuitenland Uw droomhuis onder de zon bij AlicanteBuitenland Uw droomhuis onder de zon bij AlicanteBuitenland Uw droomhuis onder de zon bij AlicanteBuitenland Uw droomhuis onder de zon bij AlicanteBuitenland Uw droomhuis onder de zon bij AlicanteBuitenland Uw droomhuis onder de zon bij AlicanteBuitenland Uw droomhuis onder de zon bij AlicanteBuitenland Uw droomhuis onder de zon bij Alicante

Omschrijving
  • € 179.950,00
  • 29 Dec. 2018, 09:36:14
  • 476 x

 

Droomhuis in Fortuna (Costa Blanca) 

 
In Spanje/Fortuna staat uw droomhuis!
  
 
Perceeloppervlakte   2450 m2
Twee slaapkamers, twee badkamers
Woonoppervlakte   120.0 m2
Plaats          Fortuna / Murcia
Provincie     Murcia
Bouwjaar     2004

 

OMSCHRIJVING
Het huis is gelegen in de luxe badplaats Baños de Fortuna – 25 km vanaf Murcia.  Het huis (bungalow) is gebouwd in 2004. Het perceel grond is ca. 2450 m2 . Woonoppervlakte is 120 m2. Een zwembad met warmwatervoorziening op zonne-energie, een elektrisch hek van 6 meter breed.Twee slaapkamers, twee badkamers, grote L-vormige woonkamer, ruime open keuken, zonnige serre met aan twee kanten een glazen schuifpui. In de woonkamer is een super krachtige houtkachel die het hele huis kan verwarmen. We verkopen het huis met complete inboedel, incl. airco (warm en koud) in de woonkamer en extra verwarming in de slaapkamer, wasmachine, meubels, naaimachine enz. enz. twee Tomos snorfietsen, alles. Een grote ruime betegelde (vloer) garage geschikt voor het onderbrengen van een caravan, maar waar heel eenvoudig een aantrekkelijk Gastenhuis van gemaakt kan worden. Water en elektra aanwezig. 
De badkamer is separaat en bereikbaar door een eigen toegangsdeur. (Zo hoeven de gasten niet door het huis te gaan). 
Het uitzicht op het provinciestadje Fortuna (1,5 km verderop) is vanaf het terras adembenemend, omdat het huis iets hoger is gelegen. Vooral ’s avonds als de lichtjes branden is het fascinerend. Het is en blijft vrij uitzicht.

Baños de Fortuna (Op 1 km afstand) is een luxe badplaats met thermische warmwaterbaden, die heilzame werking hebben voor longziektes, spieraandoeningen en voor reuma-patiënten, maar ook heerlijk om in de winter te gaan zwemmen.

Het huis is gebouwd in een kleine urbanisatie van 10 percelen, waarvan er zeven bebouwd en een aantal permanent bewoond zijn. Dit huis is ook geschikt voor permanente bewoning, maar wij gebruiken het puur om te overwinteren. 

Fortuna ligt 70 km vanaf het vliegveld Alicante, 50 min. rijden. Het strand is op 25-30 km Ook zijn alle voorzieningen zoals winkels, supermarkten, weekmarkt, bibliotheek en gezondheidscentrum binnen handbereik. Ziekenhuizen, Hollandse huisarts, golfbanen, tennis, musea, theaters, alles op rijafstand aanwezig. Er wonen veel Hollanders en andere buitenlanders in Fortuna, zodat er desgewenst altijd wel contact mogelijk is. 

Wilt u meer weten, vraag het ons. Wilt u meer foto's? Wij sturen ze op aanvraag.


 
 In prijs verlaagd van € 220.000,-- naar  € 194.500,-   BUITENKANSJE!! 

  Barbara van Wijk
Barbaravanwijk@gmail.com   

 

Vergelijkbare advertenties
Mooie vakantiewoning in 62170 Montreuil aan zee - Picardie FR
€ 213.000,00
Bedrijf
Barbaravanwijk

Lid sinds: 28 / 04 / 2017

1511 LB Oostzaan

06 50222830

Stuur een email

Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?