Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in Maastricht

Geplaatst op 27 Nov. 2018, 18:53:35 Gratis
Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in Maastricht
Coaching en persoonlijke effectiviteit Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in MaastrichtCoaching en persoonlijke effectiviteit Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in MaastrichtCoaching en persoonlijke effectiviteit Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in MaastrichtCoaching en persoonlijke effectiviteit Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in MaastrichtCoaching en persoonlijke effectiviteit Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in MaastrichtCoaching en persoonlijke effectiviteit Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in MaastrichtCoaching en persoonlijke effectiviteit Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in MaastrichtCoaching en persoonlijke effectiviteit Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in MaastrichtCoaching en persoonlijke effectiviteit Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in Maastricht

Omschrijving
  • Gratis
  • 27 Nov. 2018, 18:53:35
  • 91 x

Meditatie is een methode met vele gezondheidsvoordelen, maar het wordt vaak over het hoofd gezien door de meeste mensen omdat zij denken dat het ongemakkelijk is. Als ze het echter proberen en deelnemen aan onze Falun Dafa groepsmeditatie, merken de meesten dat meditatie goed is voor het ontspannen van lichaam en geest en dat het helemaal niet zo moeilijk is.

Falun Dafa is een praktijk van het verfijnen van lichaam en geest door speciale oefeningen en meditatie. Falun Dafa, ook wel Falun Gong genoemd, is in 1992 door dhr. Li Hongzhi bekend gemaakt in China en wordt nu over de gehele wereld door meer dan 100 miljoen mensen beoefend.

In Falun Gong wordt de geest gecultiveerd door Xinxing (de morele kwaliteit) te verhogen. Xinxing wordt verhoogd door zich steeds meer in overeenstemming te brengen met de universele principes, Waarachtigheid, Mededogen, Verdraagzaamheid.

De cultivatie van het lichaam in Falun Gong bestaat uit een vijftal oefeningen. Er zijn 4 staande oefeningen en één zittende meditatie. De langzaam bewegende oefeningen zijn geschikt voor alle leeftijden en ze zijn gemakkelijk te leren. Ze hebben een zeer positieve invloed op de gezondheid. Na langere beoefening wordt bij het uitvoeren van de oefeningen een meditatieve toestand vereist, een lege doch bewuste geest.

Alle activiteiten van Falun Dafa zijn gratis. Op het internet zijn alle boeken en videoclips van de oefeningen gratis te downloaden.

De oefenlessen gaan door op zaterdagmorgen van 10u tot 11u30 in het Stadspark van Maastricht. Best een seintje vooraf naar Petra: spulnik@icloud.com of 06-46 13 64 87

Website

Vergelijkbare advertenties
Hypnose cursus

Hypnose cursus

Bij TakeOffSupport kunt u terrecht voor Hypnotherapie, NLP, EMDR en mBIT.  Bekijk de website voor meer informatie over een Hypnose Cursus. Heeft u interesse in de andere trainingen of wilt u bekijken wat de mogelijkheden zijn. Neem ...

N.V.T.
Bedrijf
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?