Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen
VoorbeeldCV.com

Drumles Arnhem

Geplaatst op 04 Aug. 2019, 17:57:40 N.V.T. niet van toepassing
Drumles Arnhem

Omschrijving
  • N.V.T. niet van toepassing
  • 04 Aug. 2019, 17:57:40
  • 153 x

Drumles voor kinderen, jeugdigen en volwassenen. De privé lessen vinden op informele wijze plaats bij de leerling thuis of in drumstudio 'Only Drumming'. Drumles aan huis wordt ook buiten Arnhem aangeboden. Lesduur en frequentie van de lessen zijn nader te bepalen. Na het leggen van een solide basis kunnen de lessen naar eigen wens worden ingevuld. Je kiest je eigen richting. Pop, rock, jazz, latin of andere stijlen. Ook bepaal je zelf in hoeverre je het 'lezen van noten' je eigen wilt maken.

Het lesmateriaal bestaat uit een basis van leren drummen op gehoor, techniek, ritmes in alle stijlen, oefenen van fills en breaks, duetten drummen, variëren en improviseren en meespelen op muziek. 

Ik wil je graag voorbereiden op het spelen in bands, musicals of andere formaties waar jij je in thuis voelt. Voor een gratis proefles, waarin je kunt ervaren hoe het voelt om les te krijgen en of mijn lesstijl je bevalt en of er een klik is, mail of bel voor meer informatie of om een afspraak te maken. Mail Xander of bel: 06-19189616

Website

Only Drumming

Lid sinds: 24 / 08 / 2018

Tivolilaan 205
6824 Bv Arnhem

0619189616

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?