Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Interim opdrachten

Geplaatst op 25 Dec. 2017, 14:12:24 Zie omschrijving
Interim opdrachten

Omschrijving
  • Zie omschrijving
  • 25 Dec. 2017, 14:12:24
  • 49 x

Hoe de interim opdrachten is gestructureerd, hangt af van uw situatie en uw behoefte. Wij werken samen met u om de leidinggevende te vinden met de juiste achtergrond en expertise en structureren vervolgens de opdracht op basis van hoeveel of hoe weinig van hun expertise u nodig heeft. Wij helpen u om te definiëren wat u nodig heeft en in welke periode.

Meesters in Management biedt elk bedrijf een toegevoegde waarde door te zorgen voor een effectieve missie prestatie en interim- opdracht. Een perfecte match tussen persoonlijkheid en de problemen met de opdrachtgever en bijpassende persoonlijkheid en vaardigheden van de interim-manager garant voor de juiste interim manager voor de specifieke missie en organisatie.

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen hoe Meesters in Management kan u helpen om de uitdagingen van uw organisatie wordt momenteel geconfronteerd te voldoen, neem dan contact op.

https://www.meestersinmanagement.nl/over-ons-interim-management-bureau/

Locatie
Vergelijkbare advertenties
executive interim management

executive interim management

Meesters in Management! is de beste leider in Nederland bij het verstrekken van interim management of executive interim management oplossingen wanneer de tijd kritiek is.Om uw organisatie op een hoger plan te brengen kan ons interim ...

Zie omschrijving
Bedrijf
Meesters in Management

Lid sinds: 31 / 07 / 2017

President Kennedylaan 19
2517 JK Zuid Holland

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?