Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Zadelhoesjes bedrukken voor uw marketingcampagne

Geplaatst op 17 Jan. 2018, 14:28:44 Gratis
Zadelhoesjes bedrukken voor uw marketingcampagne
Fietsaccessoires | Overige Zadelhoesjes bedrukken voor uw marketingcampagneFietsaccessoires | Overige Zadelhoesjes bedrukken voor uw marketingcampagneFietsaccessoires | Overige Zadelhoesjes bedrukken voor uw marketingcampagne

Omschrijving
  • Gratis
  • 17 Jan. 2018, 14:28:44
  • 55 x

Op een goedkope manier een groot publiek bereiken met een marketingactie? Zadelhoesjes bedrukken is één van de populairste promotieartikelen die er is onder bedrijven. Zoekt u naar de goedkoopste zadelhoesjes, dan raden wij onze polyester zadelhoesjes aan. Wilt u echter de meest kwalitatieve zadelhoesjes, dan adviseren wij pvc zadelhoesjes. Deze hoesjes zijn namelijk volledig waterafstotend. Al onze fiets zadelhoesjes kunnen worden bedrukt met uw logo, tekst of afbeelding in 1 t/m 4 kleuren of full-colour bedrukking. Zadelhoesjes bedrukken doen wij vanaf 500 stuks in iedere gewenste kleur.

Al nagedacht over dat enorme bereik van al die fietsen met bedrukte zadelhoesjes? De fietsen hoeven niets een gebruikt te worden om een boodschap te verspreiden. Zadels van fietsen die niet worden gebruikt zijn misschien nog wel aantrekkelijk? Denk eens aan stations waar duizenden fietsen staan geparkeerd. En wat nou als er op de zadels een bedrukte zadelhoes met uw logo op zit? 

Het inzetten van een reclamecampagne met zadelhoesjes is, zoals u ziet een campagne met een zeer groot bereik.

Het enige dat u moet doen is contact opnemen met JM Promotions en wij helpen u vervolgens verder. Ga naar https://www.jmpromotions.nl/zadelhoesjes-bedrukken/ voor meer informatie!

 

Website

Locatie
JM Promotions

Lid sinds: 19 / 04 / 2017

Hoofdstraat 163
2071 EE Santpoort-Noord

0232302183

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?