Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

DIELLE PELLETKACHEL technologie + design + efficiëntie

Geplaatst op 29 Oct. 2018, 10:05:31 N.V.T. niet van toepassing
DIELLE PELLETKACHEL technologie + design + efficiëntie
Kachels en Openhaarden DIELLE PELLETKACHEL technologie + design + efficiëntieKachels en Openhaarden DIELLE PELLETKACHEL technologie + design + efficiëntieKachels en Openhaarden DIELLE PELLETKACHEL technologie + design + efficiëntieKachels en Openhaarden DIELLE PELLETKACHEL technologie + design + efficiëntieKachels en Openhaarden DIELLE PELLETKACHEL technologie + design + efficiëntieKachels en Openhaarden DIELLE PELLETKACHEL technologie + design + efficiëntieKachels en Openhaarden DIELLE PELLETKACHEL technologie + design + efficiëntie

Omschrijving
 • N.V.T. niet van toepassing
 • 29 Oct. 2018, 10:05:31
 • 15 x

Dielle is onderzoek, innovatie, respect voor de natuur, continu voor volledige klanttevredenheid.
Dielle pelletkachels hebben een ruim zicht op het vlammenspel

Helemaal gasloos, koop niet zomaar een pelletkachel maar laat u in de Dielle fabrieksshowroom voorlichten.

BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

Warmtebasis een eeuwen gebruik van vuur. Dielle Pelletkachel heeft de natuurlijkheid, de rust en het gebruikersgemak.
Diellepelletkachels uniek door het gepatenteerd pellet-aanvoersysteem van onderaf. De verbrandingskamer is uitgerust met uitmondingen die zorgen voor naverbranding waardoor er een lage CO-waarde en fijnstofwaarde uitgestoot wordt in de atmosfeer. In de showroom leggen we uit, waarom Dielle-pellethaarden uniek in de sector zijn en verduidelijken we alle aspecten die onze producten kenmerken.
Dielle met nooit eerder geziene innovaties.
Dielle luchttoestellen enkelen ook zonder convectieventilator mogelijk.
Dielle pelletkachel kanalisatie voor meerdere ruimtes te verwarmen.
Dielle pelletkachel Hydro gesloten systeem of met zicht op het vlammenspel.
Dielle Freedom-serie`s pelletketels voor technische compartimenten, voor comfort met gemoedsrust.

Pelletketels Freedomserie`s:
FREEDOM 18-25-kW Asresten uit de warmtewisselaar en de branderpot worden naar de as-trolly getransporteerd. Manual warmtewisselaar reiniger. LCD display met kamer thermostaat. De Freedom-serie is voorzien van eenTouch-Screen Display.
FREEDOM ADVANCE 18-25-kW Lang aanhoudende efficiëntie is gegarandeerd bij het innovatieve zelfreinigings-systeem van RVS schrapers binnen de warmtewisselaar. De automatische regelmatige bewegingen van de schrapers houdt de rookgasafvoer doorgang schoon en zorgt op lange termijn voor hoge prestatie`s. Asresten uit de warmtewisselaar en de branderpot worden automatisch naar de as-trolly getransporteerd.De Freedom-serie is voorzien van eenTouch-Screen Display.
FREEDOM REFILL 18-25-kW
Lang aanhoudende efficiëntie is gegarandeerd bij het innovatieve zelfreinigings-systeem van RVS schrapers binnen de warmtewisselaar. De automatische regelmatige bewegingen van de schrapers houdt de rookgasafvoer doorgang schoon en zorgt op lange termijn voor hoge prestatie`s. Asresten uit de warmtewisselaar en de branderpot worden automatisch naar de as-trolly getransporteerd.De Freedom-serie is voorzien van eenTouch-Screen Display.Combi Refill 0.98x0.98x1.14Mtr) 460kG opbouw units (Canvas Refill tank) tot 1400 KG optioneel(1.2x1.2x2.34Mtr) en pneumatisch pellet-transport-systeem (max.20meter) incl. 5 meter slang.
Dielle Pelletkachelfabrieksshowroom 0572-354250 voor Particulier en Dealers is 6 dagen per week geopend, of bezoek de Dielle Pelletkachel Dealer bij u in de buurtDielle Pelletkachel staat vlak bij haar klanten.

Pelletkachel Hydro, de pellet-CV :
Volledig uitgerust en klaar om direct aangesloten te worden op uw CV systeem.
-Expansievat
-Klasse A modulerende systeempomp
-Mixventiel 3bar
-Geavanceerde besturing
-LCD Display op het toestel
-Thermische beveiliging
Dubbele veiligheidsklep (3bar)
-Aftapkraan
-Automatisch ontluchtsysteem
Uitgerust met een eenvoudige bediening.
De voordelen van de Dielle-CV
-De Dielle kachel is voorzien van een mixventiel die een te lage retourtemperatuur in de kachel voorkomt.
-Een hoge en een stabiele retourtemperatuur zorgt voor een hoger rendement van de kachel door het verminderen van het thermische shock verschijnsel.
-Verminderd ook het stroom verbruik.
Het innovatieve systeem: Easy Clean
De Dielle kachel is voorzien van een "Easy Clean" systeem dat de reiniging van de rookgasdoorgangen vereenvoudigt. De eenvoudige rotatie van een handmatig mechanisme maakt het mogelijk om de warmtewisselaar te reinigen voor behoud van hoge prestaties. Veiligheid en gebruikersgemak komen altijd op de eerste plaats. De Dielle kachel is voorzien van topkwaliteit veiligheidsvoorzieningen, zowel voor het watersysteem als voor de verbranding. Maximaal comfort en betrouwbaarheid van het product.
Verbrandingskamer van keramiek
Een garantie voor hoge prestaties en lange levensduur van de kachel.
Een systeem met een hoog rendement.De kachel is vervaardigd van zeer hoogwaardige materialen en volledig voorzien van een isolerende mat bedekt met aluminium. Dit maakt het mogelijk om de maximale warmte voor het watersysteem te exploiteren.
Het systeem Ïnfinity(ACS)
Het innovatieve infinity systeem die beschikbaar is op alle modellen met ingebouwde tapwaterfunctie, maakt het mogelijk om meer sanitair warm water te verkrijgen dan met de traditionele kachels. Wanneer er tapwater vraag is verhoogt de thermische energie in de vuurpot, ongeacht het maximale vermogen van de generator. (tot 22kW of 35kW, afhankelijk van het model. )
Koperen Wisselaar
De Scirocco en Grecale 25kW en 35kW zijn uitgerust met een fijn koperen warmtewisselaar.
Beheer uw kachel waar u ook bent
via uw smartphone uw tablet of uw PC.
Visualisatie:
-Plaatselijke omgevingstemperatuur
-Status van de kachel
-Weersverwachting en buitentemperatuur
(in verbinding met een weersstation-server)
NB: De kachel heeft internet verbinding nodig
Beheer:
-Inschakeling
-Uitschakeling
-Resetten op afstand
-Deblokkeren van meldingen
-Progammeren van tijdschema`s
Dielle pelletkachel, de geluidsarme pelletkachel.
Dankzij deze nieuwe technologie, die op alle modellen beschikbaar is, wordt het vulsysteem uiterst geluidsarm. Deze technologie zorgt ervoor dat de motor van de pellets continu draait; de variatie van het vermogen wordt door de rotatiesnelheid aangestuurd. Op deze manier draait de reductiemotor zeer langzaam op laag vermogen waardoor geluid wordt beperkt. Bovendien is de verbranding constanter, wat het rendement en de uitstoot stabiliseert.

Meerdere uitrustingen op de Dielle pelletkachel bij informatie in de farieksshowroom of de Dielle dealer verkrijgbaar.Gemak en de gemoedrust door te stoken met een Dielle pelletkachel.
Informeer naar de nieuwste technieken van de Dielle pelletkachel op CV en Dielle pelletketels Freedom-serie`s , voor info bel met Dielle fabrieksshowroom 0572-354250. OF INFORMEER BIJ DE Dielle dealer bij u in de buurt. Dielle pelletkachels met een groot, realistisch vlammenspel. Met de Dielle biomassa pelletkachel zet u de gasmeter op nul. CO² neutraal stoken op pelletkorrels met de Dielle biomassa pelletkachel en pelletketel. Met Dielle is het voordelig stoken. Met Dielle is het doeltreffend stoken. Dielle is subliem met een natuurlijk vlammenspel door de bodemvoeding. Dielle is minder onderhoud. Laat u informeren over het gemak en de gemoedrust door te stoken met een Dielle pelletkachel. Wij hebben jarenlange ervaring met haarden pelletkachels en kachel-producten.
Koffie of thee staan klaar.

Tot ziens,
Fabrieksshowroom
Dielle Pelletkachel
Kaagstraat 13
8102GZ Raalte
0572-354250
6 Dagen per week geopend
Maandag-Vrijdag 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur.

Dit is een advertentie, voor prijzen of informatie neem eventueel contact op met bovenstaand adres.

Website

Vergelijkbare advertenties
Gevelkachels DRU s ART 2 t/ m 10 serie, V.a.  439, - E. new

Gevelkachels DRU s ART 2 t/ m 10 serie, V.a. 439, - E. new

Nieuwste  DRU s  ART 2  t/m 10  serie  gevelkachels  in Wit, Beige of Antra + thermostaat + vonk ontsteking , zolang voorraad strekt...Hoog  rendement ca. 85 %, dus zuinig met gas..Tevens naast ...

Zie omschrijving
Particulier
Gashaarden DRU s Basso, Berlin, Pigalle,Lincar V.a. 829,- E.

Gashaarden DRU s Basso, Berlin, Pigalle,Lincar V.a. 829,- E.

Nieuwste  DRU  s   Basso, Bremen, Berlin, Pigalle, Opéra, Etoile, Loevestein, Columbus, Lincar serie  etc.  + thermostaat + vonk ontsteking, zolang voorraad strekt..Hoog rendement ca. 85 %, dus zuinig met ...

Zie omschrijving
Particulier
Gashaard Wellstraler A 36 HR+ of A 36 M HR+ Etc. V.a. 699,- E

Gashaard Wellstraler A 36 HR+ of A 36 M HR+ Etc. V.a. 699,- E

Nieuwste   Wellstraler  A 36  HR+  (  in Inox of  Wit  open afvoersysteem )  of  type  A 36 M HR+  ( in Inox gesloten afvoersysteem  )  gashaarden  +  ...

Zie omschrijving
Particulier
Kolenhaarden Godin Ariégeois 3708 of 3753 etc., V.a. 1599,-

Kolenhaarden Godin Ariégeois 3708 of 3753 etc., V.a. 1599,-

Nieuwste  Godin  3708 of  3753  series in Bruin  emaïl + opklapbare boven deksel en instelbare  kolen bunker voor viertjes  of vijfjes kolen, zolang voorraad strekt...Goed  rendement..Zie ...

Zie omschrijving
Particulier
Euron de Kachelspecialist

Lid sinds: 27 / 10 / 2018

Kaagstraat, 13
8102GZ Raalte

+31572354250

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?