Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Ontbijtservice Noorderland, ontbijt in Groningen en Drenthe

Geplaatst op 09 Jun. 2018, 08:23:18 Op aanvraag
Ontbijtservice Noorderland, ontbijt in Groningen en Drenthe
Restaurants en Cateraars Ontbijtservice Noorderland, ontbijt in Groningen en DrentheRestaurants en Cateraars Ontbijtservice Noorderland, ontbijt in Groningen en DrentheRestaurants en Cateraars Ontbijtservice Noorderland, ontbijt in Groningen en DrentheRestaurants en Cateraars Ontbijtservice Noorderland, ontbijt in Groningen en DrentheRestaurants en Cateraars Ontbijtservice Noorderland, ontbijt in Groningen en DrentheRestaurants en Cateraars Ontbijtservice Noorderland, ontbijt in Groningen en DrentheRestaurants en Cateraars Ontbijtservice Noorderland, ontbijt in Groningen en DrentheRestaurants en Cateraars Ontbijtservice Noorderland, ontbijt in Groningen en DrentheRestaurants en Cateraars Ontbijtservice Noorderland, ontbijt in Groningen en Drenthe

Omschrijving
  • Op aanvraag
  • 09 Jun. 2018, 08:23:18
  • 25 x

Ontbijtservice Noorderland levert luxe ontbijten in Groningen, Drenthe en een gedeelte Friesland. Wij gebruiken alleen de beste ontbijtproducten en maken gebruik van onze eigen huisgemaakte producten zoals de chocolade muffins, de confiture, quiches enz.. De perssinaasappels worden s'morgens vers geperst en de ontbijten worden worden voorzien van scharreleitjes.

Ontbijtbuffet, bedrijfsontbijt, ontbijt catering, vergaderontbijten en groepsontbijten; perfect verzorgd voor zakenrelaties, collega's en werknemers en voor grote groepen particulieren natuurlijk voor bruiloft, familiedag of groots gevierde verjaardagen bv. , Ontbijtservice Noorderland verzorgd het zoals u het wilt hebben! Van ontbijt to go tot luxe opgedekt ontbijtbuffet.

Ontbijtservice Noorderland biedt meerdere heerlijke uitgebreide ontbijtbuffetten van hoge kwaliteit. De lekkerste vers gebakken roomboter croissants en knapperige pistoletten, de sinaasappels worden iedere morgen vers geperst en de muffins gebakken naar eigen recept. Fijne vleeswaren en goede kaas, de jam wordt door ons zelf gemaakt en het fruit is vers, luxe en uitgebreid. Wij bieden het ontbijtbuffet in verschillende vormen aan, geheel naar uw wens, gemakkelijk in cateringdozen aangeleverd met disposibles of geheel opgedekt met tafellakens, porseleinservies, bestek en kandelaars.

Met Pasen bieden wij ook ons Paasontbijtbuffet aan, geheel in Paasstijl aangekleed, met Paasstollen en Paaseitjes, met Kerst verzorgen wij de Kerstontbijten en Kerstbuffet helemaal in Kerstsfeer. Weer eens wat anders dan de bekende Kerstborrel, een gezellig, smakelijk Kerstontbijt met de hele zaak! Ook kunt u gebruik maken van onze Nieuwjaars ontbijtbuffet. Een gezamelijk bedrijfsontbijt om feestelijk het nieuwe jaar in te luiden. Aanpassingen in belegsoorten, allergiën, speciale wensen, laat het ons weten, we denken heel graag met u mee!Ontbijtbezorging 7 dagen per week in geheel Groningen en Drenthe.

Van lekker ontbijt tot luxe Champagne-ontbijt, geheel opgedekt, voor iedere gelegenheid een passend ontbijt, met liefde bereidt!

Website

Vergelijkbare advertenties
Bourgondisch Ontbijtbuffet, spectaculinair ontbijten!

Bourgondisch Ontbijtbuffet, spectaculinair ontbijten!

Bourgondisch Ontbijtbuffet de luxe, een spectaculinair ontbijt!Een Bourgondisch ontbijtbuffet! Vergeet krentenbollen en plastic cupjes jam en chocopasta! Ontbijtservice Noorderland, die zich al jaren onderscheidt met huisgemaakte ...

Op aanvraag
Bedrijf
Ontbijtservice Noorderland

Lid sinds: 08 / 02 / 2018

K.J. De Vriezestraat, 27
9648 HB Wildervank (Veendam)

0616688744

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?