Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

BEST geteste Waterontharder XL - TV-ACTIE va 99,-

Geplaatst op 18 May. 2019, 12:54:16 € 99,00
BEST geteste Waterontharder XL - TV-ACTIE va 99,-
Sanitair BEST geteste Waterontharder XL - TV-ACTIE va 99,-Sanitair BEST geteste Waterontharder XL - TV-ACTIE va 99,-Sanitair BEST geteste Waterontharder XL - TV-ACTIE va 99,-Sanitair BEST geteste Waterontharder XL - TV-ACTIE va 99,-Sanitair BEST geteste Waterontharder XL - TV-ACTIE va 99,-Sanitair BEST geteste Waterontharder XL - TV-ACTIE va 99,-Sanitair BEST geteste Waterontharder XL - TV-ACTIE va 99,-Sanitair BEST geteste Waterontharder XL - TV-ACTIE va 99,-Sanitair BEST geteste Waterontharder XL - TV-ACTIE va 99,-

Omschrijving
  • € 99,00
  • 18 May. 2019, 12:54:16
  • 306 x

Waarom € 149 betalen als het al vanaf € 99,- kan?
AKTIE: 2 voor € 99,00 p/st en bespaar 10% extra en GRATIS verzenden.

Direct geleverd
Uit voorraad leverbaar - vandaag besteld, morgen of uiterlijk binnen 2 (werk)dagen bij u thuis. Wij hoeven geen smoezen te verzinnen dat de levering langer duurt - als professioneel bedrijf hebben we voldoende op voorraad.

Dubbele uitvoering - dubbele werking - XL: nu nog sterker!
Deze bestaat uit een dubbele module en past op alle leidingen.
Perfecte en goedkoopste oplossing tegen kalkaanslag, geen antikalk nodig. Iedereen heeft immers wel eens last van kalk in het water. Deze kalkdeeltjes hechten in leidingen en zorgen voor kalkaanslag op uw sanitair. De goedkoopste oplossing hiervoor is de All-in-one XL waterontharder van ECH waterbehandeling.

Milieuvriendelijk - zonder zout  - zonder stroom - zonder onderhoud
Dit milieuvriendelijke apparaat verandert de kristalstructuur in het water, waardoor de kalkdeeltjes opgelost blijven en niet meer kunnen aanhechten – zonder milieuvervuilende reststoffen. De All-in-one XL waterontharder neutraliseert de kalk aan het water door middel van een uniek permanent magnetische werking. Het kalk wordt als het ware vergruist, waardoor het niet meer kan hechten aan de leidingen en aan verwarmingselementen van dure huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan wasmachines, vaatwassers, combiketels etc. Daarnaast heeft een waterontharder een positief effect op de levensduur van deze apparatuur. De samenstelling van het water verandert namelijk niet. Het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden, een belangrijk voordeel wat u mist bij dure zout systemen.

Geldbesparing
Door plaatsing van de All-in-one XL waterontharder voorkomt u problemen en bespaart u veel geld, wel tot € 1000,- per jaar! Het water wordt sneller warm, dus u bespaart op de energie- en waterrekening (kalkaanslag op een warmte element kan het energieverbruik tot wel 75% verhogen!). Het schoonmaken van ramen en sanitair gaat veel makkelijker. Ook heeft u geen last meer van vervelende witte strepen. Daarnaast gebruikt u veel minder zeep, waspoeder, glansspoelmiddel en wasverzachter, daarnaast is onthardingszout volledig overbodig. Mensen met huidirritaties (droge of schrale huid) ervaren dat zij daarvan minder last hebben.

Solide Garanties
De ISO-, en QA gecertificeerde fabrikant geeft solode technische garantie op de producten. De montage is zeer eenvoudig en is in een paar minuten gerealiseerd, zonder hak- of breekwerk. Het is hiermee de beste en meest betaalbare oplossing tegen kalkproblemen. De ontharder is bovendien onderhoudsvrij, gemakkelijk te verplaatsen en zonder kosten meeverhuisbaar, en kosten voor dure antikalk middelen zijn overbodig geworden.

Past op alle leidingen
Andere leveranciers leveren alleen maar universele magneten. Wij als de waterontharder-expert leveren naast deze goedkopere universele ontharders ook de professionele waterontharders, met nog veel betere resultaten.
Maar als aanschafprijs het belangrijkste aankoopmotief is - willen we u met de All-in-one XL waterontharder een alternatief bieden, maar dan NOG goedkoper! Mocht u later toch besluiten een professionele ontharder bij ons aan te schaffen, kunnen wij een prima aanbieding doen om de All-in-one module te up-graden naar ons professionele systeem. Die is wel iets duurder, maar dan heeft u ook echt iets!

De goedkoopste - zonder fratsen
Wij hebben geen onnodige "fratsen" zoals aluminium afdekplaatjes die niets toevoegen. Onze kracht zit binnenin - niet aan de buitenkant. Wij hebben geen duur winkel,- of kantoorpand of vertegenwoordigers, extra personeel of monteurs, en geen dure reclamecampagnes. Daarnaast is de fabrikage van een universeel product vele malen simpeler en goedkoper dan onze unieke professionele uitvoeringen. Kosten die wij niet maken berekenen we uiteraard ook niet aan u door.

Makkelijk bestellen
U bestelt gemakkelijk online en binnen 24 uur na plaatsing gaat u al genieten van heerlijk, vitaal en helder (kraan)water.
Eenvoudiger kan het niet: ook u kunt nu goedkoop en snel deze universele antikalk oplossing bezitten.

Snel geleverd
Bestel snel en geniet snel en dagelijks van lekker vitaal water en van de vele voordelen van zachter water.

Website

Vergelijkbare advertenties
BEST geteste en goedkoopste All-in-one Waterontharder va 89,-

BEST geteste en goedkoopste All-in-one Waterontharder va 89,-

Goedkoopste universele All-in-one Waterontharder va. € 89,-Soft4u AKTIE: 2 voor € 89,00 p/st en bespaar direct 10% extra en GRATIS verzenden.Dubbele werkingDeze bestaat uit een dubbele module en past op alle ...

€ 89,00
Bedrijf
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?