Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

FALUN DAFA (Qigong): Oefenplaatsen in Nederland

Geplaatst op 02 Oct. 2018, 09:03:57 Gratis
FALUN DAFA (Qigong): Oefenplaatsen in Nederland
Spiritualiteit en Zingeving FALUN DAFA (Qigong): Oefenplaatsen in NederlandSpiritualiteit en Zingeving FALUN DAFA (Qigong): Oefenplaatsen in NederlandSpiritualiteit en Zingeving FALUN DAFA (Qigong): Oefenplaatsen in NederlandSpiritualiteit en Zingeving FALUN DAFA (Qigong): Oefenplaatsen in NederlandSpiritualiteit en Zingeving FALUN DAFA (Qigong): Oefenplaatsen in NederlandSpiritualiteit en Zingeving FALUN DAFA (Qigong): Oefenplaatsen in NederlandSpiritualiteit en Zingeving FALUN DAFA (Qigong): Oefenplaatsen in NederlandSpiritualiteit en Zingeving FALUN DAFA (Qigong): Oefenplaatsen in NederlandSpiritualiteit en Zingeving FALUN DAFA (Qigong): Oefenplaatsen in Nederland

Omschrijving
  • Gratis
  • 02 Oct. 2018, 09:03:57
  • 204 x

Mediteren - je weet dat je het eigenlijk zou moeten doen. Voor meer kalmte, innerlijke rust en een betere gezondheid. Maar het lukt je maar niet. Tot nu - ga aan de slag met de meditatiemethode Falun Dafa!

Falun Dafa is een meditatiemethode die gebaseerd is op drie universele principes: waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid.

De oefeningen bestaan uit vier staande oefeningen en één zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich steeds rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen, kan je terecht op de verschillende oefenplaatsen wereldwijd. Alle oefenplaatsen worden georganiseerd door lokale vrijwilligers en instructie van de oefeningen is gratis! Kom gerust eens langs bij de dichtstbijzijnde oefenplaats in jouw buurt. Iedereen is van harte welkom!

Oefenplaatsen in Nederland:

Sportcomplex Oosterhout, Alkmaar (elke zondag om 10u)
Westerpark Amsterdam (elke zondag om 13u en de tweede zondag van de maand om 10u)
Oosterpark Amsterdam (elke zaterdag en zondag om 10u)
Stadswandelpark, Eindhoven (elke zondag om 11u)
Buurthuis de Kronkel, Den Haag (elke donderdag om 9u)
Burgemeester Godwaldtpark, Roosendaal (elke zondag om 10u)
Parkje aan de West-Kruiskade, Rotterdam (elke zaterdag om 13u30)
Stadspark, Maastricht (elke zaterdag om 10u)

Voor meer informatie en een seintje vooraf: kayan@unseen.is of 06-33586359

Website

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?