Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

OLHAO: 3 luxe appartementen aan de boulevard

Geplaatst op 22 Sep. 2019, 13:09:57 N.O.T.K. nader overeen te komen
OLHAO: 3 luxe appartementen aan de boulevard
Vakantiehuizen | Portugal OLHAO: 3 luxe appartementen aan de boulevardVakantiehuizen | Portugal OLHAO: 3 luxe appartementen aan de boulevardVakantiehuizen | Portugal OLHAO: 3 luxe appartementen aan de boulevardVakantiehuizen | Portugal OLHAO: 3 luxe appartementen aan de boulevardVakantiehuizen | Portugal OLHAO: 3 luxe appartementen aan de boulevardVakantiehuizen | Portugal OLHAO: 3 luxe appartementen aan de boulevard

Omschrijving
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • 22 Sep. 2019, 13:09:57
  • 1519 x

ALGARVE: luxe appartementen aan de boulevard in VILLAGE MARINA, OLHAO (15 minuten ten oosten van Faro) met uniek uitzicht. Een 3slkmr hoekappartement (OCEAN VIEW) op de 3º en twee 1slkmr appartementen op de 3º (WATERFRONT) resp. 4º (OCEAN FRONT). Op het dak van het gebouw bevindt zich een zwembad met zonneterras, douche en toilet. Canal Digital, LED-TV, DVD speler, WiFi. Voor meer informatie zie www.olhaovillagemarinacom.

Het Village Marina Complex is gelegen in Olhão en biedt een prachtig uitzicht op de het Ria Formosa Natuurreservaat met één van de meest unieke verzameling van eilanden van Portugal. Dit complex bestaat uit verschillende appartementsblokken met 4 verdiepingen. Daar de oriëntatie noord-zuid is, zijn er echter slechts vier blokken waarvan het einde op het zuiden ligt, direct aan de boulevard. De eerste twee blokken zijn van het hotel, Real Marina Residence. Het aantal particuliere appartementen met 'super' uitzicht is derhalve zeer beperkt. Ons 3 slaapkamer appartement OCEAN VIEW (T3) is één van de weinige. Het ligt op de derde verdieping (2 liften) en heeft, vanuit de woonkamer en het terras van 28 m2, een prachtig uitzicht over de lagune naar de eilanden Armona en Culatra, en de Salinas (zoutpannen) met flamingo's. Vanuit alle slaapkamers is er uitzicht op de jachthaven.

Appartement WATERFRONT biedt een prachtig uitzicht op het Ria Formosa Natuurreservaat met één van de meest unieke verzameling van eilanden van Portugal. Het in Marokkaanse stijl ingerichte appartement ligt op de derde verdieping (2 liften) en heeft, vanuit de woonkamer en het terras van 16m2, een prachtig uitzicht over de lagune naar de eilanden Armona en Culatra en de Salinas (zoutpannen) met flamingo’s. 

Appartement OCEANFRONT biedt een prachtig uitzicht op het Ria Formosa Natuurreservaat met één van de meest unieke verzameling van eilanden van Portugal. Het in strandstijl ingerichte appartement ligt op de vierde verdieping (2 liften) en heeft, vanuit de woonkamer en het terras van 16m2, een prachtig uitzicht over de lagune naar de eilanden Armona en Culatra en de Salinas (zoutpannen) met flamingo’s. 

Website www.olhaovillagemarina.com

Website

Vergelijkbare advertenties
Algarve ~ Onze aanbiedingen ~ Portugal

Algarve ~ Onze aanbiedingen ~ Portugal

Attractieve Villas, Appartementen, Studios en andere Unieke Vakantiewoningen. U vindt onze mooie vakantiewoningen in en rondom Lagos, Budens, Salema en Praia da Luz in de Algarve van Portugal. Er is Nederlands sprekende ...

Zie omschrijving
Particulier
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?